Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

0 Locuri de munca (joburi) la Kids Room Decoration

Website: http://www,alfemo.ro

Website:http://www,alfemo.ro


Cu o experienta de peste 20 de ani, Brandul ALFEMO este implementat cu succes in peste 250 de magazine din intreaga lume. Produsele concepute de designerii din Italia se bucura de cea mai inalta tehnologie de productie in Izmir, intr-o unitate de productie ce depaseste 7700mp.

Incepand cu 2018, ALFFEMO isi deschide portile si in Romania, intr-un showroom generos de peste 1300mp localizat in Pipera precum si prin magazinele partenere din tara si vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu produse de calitate, moderne sau clasice pentru toate gusturile. Şi pentru că pe parcursul unui an apar foarte multe produse noi, aici veţi găsi întotdeauna ceva nou şi interesant, la un raport calitate-preţ in permanenţă îmbunătăţit!

ALFEMO isi desfasoara activitatea dorindu-si sa aduca pe piata produse de calitate la preturi accesibile. Prin intermediul site-ului si a magazinului nostru din Bucuresti, precum si prin reteaua de magazine din tara, comercializam o gama complexa de obiecte de mobilier si decoratiuni interioare. Deoarece stim ca fiecare dintre noi suntem diferiti si fiecare casa devine un camin prin amprenta personala, va punem la dispozitie o gama foarte variata de produse pentru a obtine locuinta mult dorita. O parte dintre acestea sunt disponibile imediat, din stoc iar restul pe baza de comanda. Calitatea si versatilitatea sunt atributele principale ale produselor noastre, oferindu-va astfel posibilitatea de-a alege dintr-o multitudine de materiale, culori si modele.

Modele unice, preturi accesibile, calitate garantata.
www.alfemo.ro