Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Kik Textilien Und Non-Food

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bistrita, Bucuresti, Satu Mare, Sighetu Marmatiei, Timisoara, Tulcea


KIK Textilien, unul dintre primii zece cei mai mari retaileri din Germania, care detine circa 3.400 de magazine in Europa- dintre care 2.600 de unitati in Germania- a intrat acum si pe piata din Romania.

Odata cu deschiderea primului magazin Kik din Düsseldorf Gerresheim in 1994 s-au pus bazele uneia dintre cele mai de succes afaceri din comertul german. Succesul Kik Textilien se bazeaza pe dezvoltarea unui nou model de business: textile si produse non-food la pret redus.

Textile de calitate la preturi cat mai convenabile reprezinta principala afacere- 70% din sortiment-, restul fiind completat de produse non-food.

Peste 24.000 angajati in intreaga Europa contribuie la dezvoltarea si succesul economic Kik. Pe termen lung Kik Textilien isi propune sa deschida mai multe magazine in Romania si sa ajunga la un numar de 5.000 de sucursale in Europa.

Departament:
Industrie:
Tip job:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Vanzator

Vanzator


KIK TEXTILIEN UND NON-FOOD
Candidatul ideal KIK Textilien, magazin cu imbracaminte de baza, angajeaza VANZATORI pentru magazinele sale. Cerinte: Studii medii Flexibilitate privind programul de lucru Cunostinte bune de limba romana Interes pentru moda, vanzari si interactiune cu clientiiDescrierea jobului Oferta: Posibilitatea de a lucra intr-o companie internationala stabila Un loc de munca sigur Posibilitati de promovare intr-o companie in plina dezvoltare Mediu de lucru si pachet salarial atractiv Responsabilitati: Suport in implementarea conceptelor interne de vanzare/prezentarea marfii Preluare si ar

Innendienst Bau & Einrichtung Sachbearbeiter

Innendienst Bau & Einrichtung Sachbearbeiter


KIK TEXTILIEN UND NON-FOOD
Candidatul ideal KiK Textilien sucht Innendienst Bau & Einrichtung Sachbearbeiter für Rumänien. KiK Textilien, einer der ersten 10 größten Firmen im deutschen Einzelhandel, mit 3400 Filialen in Europa- darunter 2600 in Deutschland- hat jetzt eine starke Expansion in Rumänien. Qualitativ gute und preisgünstige Textilsortimente, sowie Non-Food Artikel überzeugen die Kunden. Hierfür setzen sich täglich mehr als 2400 KiK Mitarbeiter in ganz Europa ein. Das langfristige Ziel ist mehrere Filialen in Rumänien zu eröffnen und 5000 Filialen europaweit zu betreiben.Descrierea jobului Aufgaben: Ans
Departament:
Industrie:
Tip job:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.