Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Kiwi Finance - 1 posturi vacante

Website: http://www.kiwifinance.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Cluj-Napoca, Ilfov, Oradea, Timisoara

Website:http://www.kiwifinance.ro


IWI FINANCE este parte a OLX Group si un broker de credite din Romania cu o prezenta in piata de peste 18 ani.

Detine un numar de 65 de sucursale in toata tara (inclusiv francize) si peste 100 de oferte de credite si solutii financiare (credite ipotecare, de nevoi personale, carduri de credit, leasing, asigurari etc).

Deoarece ne aflam intr-un proces de dezvoltare, suntem in permanenta cautare a oamenilor potriviti care sa se alature echipei noastre.

Pentru mai multe detalii despre echipa noastra, viziteaza Site-ul nostru www.kiwifinance.ro, Sectiunea Cariera/Povestile Kampionilor nostri.

Departament:
Cuvinte cheie:

Broker Credite

Broker Credite


Candidatul ideal Kiwi Finance isi mareste echipa! Vino sa devii broker de credite alaturi de kampionii nostri.Daca ai spirit antreprenorial si iti doresti sa lucrezi intr-un domeniu care sa iti ofere satisfactie atat pe plan personal, cat si profesional, te invitam sa aplici pentru rolul de Credit Broker.CE CAUTAM:- Cunostinte medii de utilizare a calculatorului;- Atitudine proactiva, persuasiv si perseverent;- Bune abilitati de comunicare, negociere si orientare spre rezultat;- Experienta anterioara in vanzari de produse financiar bancare ( constituie un avantaj);- Simtul umorului si lucrul i
KIWI FINANCE
Departament:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.