Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Klass Wagen - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Klass Wagen este activă de mai bine de un deceniu în domeniul închirierilor de autoturisme. Fiind prezentă în 3 țări, scopul echipei este să ofere o experiență de neuitat clienților. Abordarea “big enough, yet small enough”, ne ajută să construim o echipă flexibilă, deschisă și rapidă, astfel că flota de peste 3000 de autoturisme, cei peste 160 colegi, cât și experiența acumulată, ne deschide drumul către succesul național și internațional.

Activitatea companiei crește constant și suntem în căutare de noi colegi. Noi dorim să fim înconjurați de cei mai buni colegi, pe care să îi creștem și să le oferim oportunități de a se dezvolta profesional în cadrul familiei Klass Wagen.

În orice punct al carierei te-ai afla, suntem convinși că poți învăța mai mult și poți ajunge mai departe alături de noi. Ne plac oamenii dedicați cu inițiativă, îi încurajăm și îi răsplătim la fiecare pas. Dacă te consideri o persoană cu orientare către targete, dornică de învățare și îți cauți drumul către o carieră, te invităm cu cea mai mare plăcere să ne accepți provocarea și să ne cunoști.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.