Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Klingspor Romania - 0 posturi vacante

Website: https://www.klingspor.ro

Website:https://www.klingspor.ro


Klingspor AG este unul dintre primii 5 producători de top la nivel mondial, cu o tradiție de aproximativ 130 de ani în domeniul producției de mijloace abrazive performante pentru debitarea, șlefuirea și finisarea materialelor. Înființată în 1893 în Germania, compania s-a dezvoltat la nivel internațional, în prezent deține 36 de filiale la nivel mondial și 4 centre de producție în: Germania, Polonia, China și Ucraina.
Încă de la înființare, Klingspor a marcat istoria șlefuirii moderne prin lansarea de numeroase inovații: prima hârtie abrazivă rezistentă la apă (1925), discurile de tăiere și de polizare de mare viteză Kronenflex® (1950), periile abrazive rotative (1954) și discurile lamelare frontale (1971) sunt doar câteva din produsele abrazive dezvoltate și aduse cu succes de Klingspor în producția de serie.
Sub coordonarea Departamentul de Cercetare și Inovație din Haiger – Germania, Klingspor produce peste 50.000 de repere, produse abrazive sigure, de calitate superioară ce acoperă toate aplicațiile relevante, toate materialele și tipurile de unelte: produse abrazive pe suport (coli, foi, discuri, role, benzi), discuri de debitare, discuri de polizare, discuri lamelare frontale, fibrodiscuri, perii abrazive, perii de sârmă, produse abrazive din liant cauciucat și discuri și accesorii diamantate.
Produsele Klingspor sunt testate și certificate OSA - Organization for the Safety of Abrasives (Organizația pentru Siguranța Produselor Abrazive). Aceasta înseamnă pentru utilizator o securitate sporită în utilizare, iar pentru comerciant un risc de răspundere redus.



În 2022 Klingspor România aniversează 20 ani de prezența în România ca distribuitor exclusiv pentru România și Republica Moldova a produselor firmei Klingspor AG (Germania), oferind clienților încă din anul 2002, o gamă variată de produse abrazive performante, livrare rapidă din depozitul propriu, consultanță si instruire tehnică de specialitate.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.