Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Knuth-Allmetech

Website: http://allmetech.com
Locuri de munca disponibile in: Iasi

Website:http://allmetech.com


Knuth - Allmetech activeaza in domeniul comercializarii masinilor unelte din 2004 oferind solutii tehnice pentru cresterea productivitatii. Knuth - Allmetech a acumulat:

Peste 16 ani de experienta in realizarea si implementarea proiectelor de investitii in domeniul industrial; Peste 400 de clienti cu care mentinem o continua colaborare; Peste 300 de utilaje instalate cu succes; Peste 600 de angajati instruiti in centrul de formare in domeniul “operator si programator CNC”.

Protectia datelor personale:
Prin transmiterea datelor dumneavoastra personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “allmetech.com”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn, etc.) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de SC Knuth - Allmetech SRL. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dumneavoastra in cadrul comaniei, participarea dumneavoastra la diverse cursuri de formare profesionala, furnizarea de diverse servicii, datele putand fi comunicate clientilor si furnizorilor nostri, numai pentru scopurile mai sus mentionate, precum si autoritatilor publice, in baza unor solicitari legale. SC Knuth - Allmetech SRL a implementat masuri adecvate care sa asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dumneavoastra personale. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora, precum si dreptul de a va opune prelucrarii. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, varsta, sex, etnie, rasa, orientare politica, religioasa, starea de sanatate, adresa de domiciliu, resedinta, adresa de e-mail, numar de telefon, cont bancar, ocupatia, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane.

Cuvinte cheie:

Inginer Electrician /​ Electronist Mentenanta Utilaje Cnc

Inginer Electrician /​ Electronist Mentenanta Utilaje Cnc


KNUTH-ALLMETECH
Candidatul ideal Studii superioare tehnice finalizate (Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata, Mecanica, Tehnologia Constructiilor de Masini); Experienta medie de lucru ca electrician de intretinere utilaje CNC; Cunostinte despre limbajul de programare a masinilor unelte CNC - constituie avantaj; Citire si interpretare desen tehnic; Cunostinte tolerante; Cunostinte in conectarea utilajelor CNC la reteaua electrica, cunostinte de parte mecanica, hidraulica, pneumatica; Cunostinte medii de limba engleza; Disponibilitate de a lucra in deplasare (aproximativ 80% din timp);
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.