Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Koton Textile Retail

Website: http://koton.com.tr/
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Constanta, Iasi, Ploiesti, Timisoara

Website:http://koton.com.tr/


Koton este un lanț de magazine din Turcia, înființat în Istanbul în anul 1988. Koton este prezent în 30 de țări, cu peste 500 de magazine. În fiecare an, Koton lansează pestede modele, înglobate în peste 50 de colecții vestimentare.

Designerii Koton călătoresc în întreaga lume, vizitând târguri de profil și căutând mereu noi surse de inspirație. Având în vedere că nevoile publicului variază în funcție de orientările culturale ale regiunii din care acesta face parte, designerii Koton au sarcina de a crea și colecții personalizate, adaptate piețelor pe care activează compania. De exemplu, pentru țări ca Rusia sau Dubai, Koton lansează colecții exclusive.

Koton a intrat pe piața românească în anul 2007 odată cu deschiderea primului magazin în București Mall. În România avem 16 magazine și aproximativ 300 de angajați Kotonieni.

Industrie:
Cuvinte cheie:

Casier Si Consilier Vanzari

Casier Si Consilier Vanzari


KOTON TEXTILE RETAIL
Candidatul ideal Ce cautam noi? Să fii entuziasmat si pasionat de fashion; Abilități de comunicare pentru a consilia clienții noștri; Inițiativă și implicare pentru a perfoma într-o companie multinațională; Să fii responsabil, corect și atent la detalii pentru activitățile ce țin de încasare și operarea stocului; Să fii dornic să înveți lucruri noi și să fii implicat alături de echipa noastră. Nu-ți cerem experiență, trebuie să ai doar: Minim studii medii; Punctualitate și amabilitate în interacțiunea cu clienții; Abilități de operare PC – dar suntem conștienți că
Industrie:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.