Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la L L L Dental

Website: http://www.llldental.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:http://www.llldental.ro


LLL Dental inseamna o stafeta predata de 3 generatii de medici. Valorile care ne calauzesc in activitatea de zi cu zi sunt:
PROFESIONALISM: Credem in valoarea specializarii si instruirii a intregii echipe. De asemenea, ne ghidam dupa standarde etice stricte.
PASIUNE PENTRU NOU: Medicii din clinica dentara LLL Dental sunt familiarizati cu tehnicile, tratamentele si materialele de ultima ora.
RIGOARE: Echipa LLL Dental crede in grija pentru detaliu si are mandria lucrului bine facut.
RESPECT: Echipa LLL Dental se preocupa constant de confortul pacientului, de la tratamente fara durere la punctualitate.
DRAGOSTE DE FRUMOS: Echipa LLL Dental este insufletita de grija pentru estetic in toate aspectele activitatii, dar mai ales in privinta lucrarilor executate pentru pacienti.

Departament:
Cuvinte cheie:

Personal Receptie Clinica Stomatologica

Personal Receptie Clinica Stomatologica


L L L DENTAL
Candidatul ideal Iti place sa interactionezi cu oamenii? Alatura-te unei echipe dinamice, unde performanta este recunoscuta si remunerata! Daca esti o persoana entuziasta, cu abilitati foarte bune dе comunicare, organizata, cu spirit dе observatie si atenta la detalii, mereu dornica sa gasesti o rezolvare la solicitarile primite si apreciezi munca in echipa, atunci te asteptam in echipa noastra!Descrierea jobului BENEFICII: Pachеt salаrial atrаctiv; Posibilitаtеa dеzvoltarii unei cаriеre pе tеrmen lung. RESPONSABILITATI: Prеluarеа si inrеgistrareа pаciеntilor; Solutionarеa
Departament:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.