Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Laboratoarele Bioclinica - 0 posturi vacante

Website: www.bioclinica.ro

Website:www.bioclinica.ro


Oamenii sunt specialitatea noastra. Credem in biologia individului.
De aceea am creat LABORATOARELE BIOCLINICA.

Lider. Bioclinica este primul laborator din tara dotat cu un sistem integrat de chimie clinica si imunoenzimologie. In plus, este singurul reprezentant al Romaniei care participa anual la sase controale internationale de calitate.

Tehnologie de ultima ora. Succesul Laboratoarelor Bioclinica se datoreaza in primul rand aparaturii ultramoderne, produsa de lideri mondiali in domeniu. Multe dintre sisteme sunt unice in Romania.

Specialisti. Marele atu al Bioclinicii este acuratetea analizelor. De asta are grija echipa de top de medici specialisti, biologi, chimisti, asistente si tehnicieni de laborator. Acestia executa cu profesionalism peste 300 de investigatii de laborator, de la hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, pana la alergologie, si biologie moleculara. Profesionalismul specialistilor este pe masura calitatii echipamentelor folosite.
Expansiune. Bioclinica a creat o retea de laboratoare competitive in Timisoara, Arad, Resita,Targu Jiu, Oradea, Deva, Brasov, Targu Mures, Bucuresti ,Iasi,Cluj, Sibiu, Pitesti, Valcea.
Intr-un mediu primitor, vei descoperi ca analizele pot fi facute intr-un mod placut. Acum nu aveti motive sa le amanati, pentru ca analizele medicale corecte, facute la timp, va protejeaza de probleme.
De aceea am creat LABORATOARELE BIOCLINICA
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.