Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Leier Rom - 0 posturi vacante

Website: www.leier.eu

Website:www.leier.eu


Grupul Leier este activ în 7 țări (Austria, Ungaria, Polonia, Slovacia, România, Croația și Ucraina) în domeniul producției de materiale pentru construcții, comercializării și service-ul autovehiculelor premium (BMW, Mini, Hyundai și Skoda), în cel imobiliar și al confecțiilor metalice/ ingineriei mecanice.
Ascensiunea internațională a Grupului Leier pe piața materialelor de construcții, a început în anul 1970 prin construirea de către domnul Michael Leier, fondatorul brandului, a primei fabrici de betoane, la Horitschon, Austria. Grupul se află exclusiv în proprietatea familiei Leier, trei generații gestionând împreună afacerile și evoluția companiei.
Grupul Leier este unul dintre cei mai importanți competitori ai pieței materialelor de construcții din România, creșterea pe piața românească fiind realizată prin fuzionarea strategiei extensive cu cea intensivă, aplicată în toate fabricile deținute în teritoriu. Astfel, în portofoliul companiei sunt două fabrici unde se produce cărămidă și țiglă ceramică (Iași, Sighișoara) și trei fabrici unde se produc prefabricate din beton (Unirea, Câțcău, Iași).
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.