Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Lems

Website: www.lemet.ro
Locuri de munca disponibile in: Sibiu

Website:www.lemet.ro


Producatorul de mobila Lemet Campina - unul dintre cei mai importanti producatori de mobila din Romania, ce detine tehnologii de fabricare de ultima generatie – este dezvoltatorul retelei de magazine Lem's, cea mai extinsa retea de magazine specializate in vanzarea de mobila de calitate superioara.

In cadrul fabricii Lemet si a retelei Lem's isi desfasoara activitatea peste 1500 de angajati. Fabricam si comercializam produse de mobilier moderne si inovatoare, iar dumneavoastra aveti oportunitatea sa ne insotiti in realizarea obiectivelor noastre.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati www.lemet.ro
Fabricat cu mandrie in Romania.
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Consultant Vanzari Showroom Lem's

Consultant Vanzari Showroom Lem's


LEMS
Candidatul ideal Cerinte: - Atitudine pozitiva, entuziasm, orientare spre rezultat; - Initiativa, perseverenta, simtul detaliului; - Cunostinte utilizare PC nivel mediu; - Abilitati de comunicare si putere de convingere; - Flexibilitate si deschidere la sugestii; - Capacitate de a lucra in echipa.Descrierea jobului Responsabilitati: - Consilierea clientilor privind alegerea variantei optime de mobilier; - Oferirea celor mai bune solutii tehnice si estetice pentru configurarea mobilierului, accesoriilor si electrocasnicelor; - Realizarea unei situatii clare si corecte a situatiei clien
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.