Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Levi Strauss Bucharest - 0 posturi vacante

Website: https://www.levistrauss.com

Website:https://www.levistrauss.com


Levi Strauss & Co. este o companie pentru oamenii care apreciază șansa de a-și urma propriul drum în carieră. Colaborăm unii cu ceilalți, nu suntem în competiție. Avem grijă unii de ceilalți și asta ne aduce multă bucurie. Credem că diversitatea este forța noastră. Ne străduim să nu ne luăm prea în serios. Aici vei găsi locul unde poți să îți lași amprenta, pentru că Levi’s este locul în care oricine își poate spune părerea. Perspectivele diferite ne fac să fim mai puternici. Vino să lucrezi la noi și să porți ce-ți place.

Levi Strauss & Co. este un angajator care asigură egalitatea de șanse, toți angajații calificați primesc remunerație pentru munca prestată indiferent de rasă, culoarea pielii, religie, sex, naționalitate sau dizabilități.

Compania noastră a fost premiată de Gallup cu Great Workplace Award 2019, alături de alte companii de top care au o cultură extraordinară a mediului de lucru.

Laureații premiului Gallup Great Workplace Award sunt organizații care pun preț pe cultura implicării și a obținerii unor rezultate remarcabile în afaceri.

#originalswanted

Levi Strauss & Co. Este, conform revistei Fortune, una dintre cele mai admirate 3 companii de îmbrăcăminte și a fost numită de Ethisphere Institute una dintre cele mai etice companii din lume

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.