Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Lider Servicii - 0 posturi vacante

Website: www.liders.ro

Website:www.liders.ro


Grupul de firme LIDER, cu capital integral românesc, cu sediul în Suceava, este fondat în iarna anului 2003. Perspectiva înființării acestor societăți a fost dezvoltarea vânzării și produției de materiale de construcții de ultimă generație în zona Moldovei. Datorită experienței dobândite, LIDER se implicã trei ani mai târziu în producția materialelor de construcții. Astfel, în anul 2006 are loc inaugurarea primei linii de producție a diblurilorpentru polistiren, această initiațivă fiind urmată de mai multe produse care acum poartă numele companiei. Venind în întâmpinarea nevoilor clienților, LIDER și-a adus în portofoliu noi produse, prin extinderea permanentă a capacităților de producție. Succesul de piață a fost confirmat atunci când LIDER a început să producă pentru branduri consacrate în piața materialelor de construcții.
În anul 2008, încurajați de performanțele obținute pe piață, compania derulează un program de extindere pe plan național a rețelei de distribuție.
În prezent, grupul de firme LIDER este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de materiale de construcții, acoperind tot teritoriul României prin livrări directe sau prin intermediul distribuitorilor.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.