Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Lindab

Website: http://lindab.ro
Locuri de munca disponibile in: Afumati, Bucuresti, Cluj-Napoca, Stefanestii de Jos, Voluntari

Website:http://lindab.ro


Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii.
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994.
Lindab Romania a urmat un traseu ascendent, pornind ca mica afacere la Cluj in 1994 si ajungand sa fie o companie cu peste 100 de angajati, jucator important pe piata de constructii autohtona.
In prezent, cheia succesului companiei o reprezinta respectarea strategiei conform careia patru directii esentiale sunt complementare: Afaceri, Mediu inconjurator, Angajati si Societate - rezuma simplu dorinta Lindab de a fi un partener de afaceri bun si de incredere, oferind solutii cerute de piata si in aceeasi masura de a fi un angajator responsabil care-si motiveaza angajatii. "Valorile sunt sustinute de conceptul afacerii noastre, adica ceea ce ne reprezinta si ne transforma in ceea ce suntem de fapt. Acestea sunt premisele obligatorii pentru a te ridica la inaltimea valorilor noastre. Clientii nostri castiga plus-valoare din parteneriatul cu Lindab, sub forma unor beneficii de ambele parti.
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Coordonator Comenzi

Coordonator Comenzi


LINDAB
Candidatul ideal Foarte bune abilitati de organizare, comunicare si relationare; Capacitatea de a gestiona activitati multiple in termene stabilite; Axapta, SAP, Oracle sau experiențe sistem similar; Cunostinte PC - MS Office; Experienta pe o pozitie similara constituie avantaj. Descrierea jobului Preluarea telefonica a comenzilor de marfa si facturarea acestora; Gestionarea relatiilor cu portofoliul de colaboratori ai firmei, informarea acestora cu privire la produsele firmei, comenzi, livrari, termene de plata, promotii; Verificarea situatiilor cu datoriile scadente si nes
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.