Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Logichub

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bailesti, Calafat, Craiova, Filiasi


Cine suntem

Infiintata in 2014, firma LogicHuB are sediul in Craiova si ofera servicii complete de web developement si de search engine marketing, inbound marketing, online PR. Oferim companiilor posibilitatea de a-si imbogati prezenta online, de a produce continut de calitate, de a-si defini nisa de piata si de a-si dezvolta strategia de marketing online astfel incat sa atinga aceasta nisa.

Strategie: Gandirea strategica si planificarea sunt fundatia serviciilor noastre de Online Marketing, web design si dezvoltare software. Credem ca acestea, impreuna cu creativitatea, sunt singurele metode prin care putem sa ne atingem obiectivele.

Inovatie: Totdeauna tindem sa oferim mai mult decat ceea ce exista in mod curent in oferta unei companii de Inbound Marketing. Ne punem mintea la contributie pentru a veni cu solutii creative si eficiente.

Performanta: Credinta noastra este ca succesul actiunilor noastre este singurul mod de a a aduce noi clienti si de a intra pe noi nise de piata. Deci, credem in performanta!

Echipa Logichub

Echipa este inima companiei LogicHub. Suntem oameni motivati, care iubim ceea ce facem si nu ne ferim de a face un pas mai mult in folosul clientilor nostri. Suntem mandri de a lucra in aceasta companie si suntem mandri de rezultatele muncii noastre.

De-a lungul timpului am lucrat la proiecte de diferite dimensiuni, cu clienti din intreaga lume, si putem afirma ca obiectivele au fost atinse de fiecare data.

In concluzie, pentru a asigura succesul campaniilor lansate, cautam sa oferim pentru fiecare proiect cea mai buna combinatie de servicii de marketing online. Suntem interesati, la fel de mult ca si clientii nostri, de succes.

Serviciile noastre includ:

Creare si dezvoltare magazin online, Optimizare pentru Motoare de Cautare Online Marketing Administrare si gazduire web Indentitate/Logo

Daca vrei sa fim colegi aplica la posturile disponibile sau contacteaza-ne. Datele de contact sunt disponibile pe site-ul nostru www.logichub.ro

Departament:
Industrie:
Tip job:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Inginer Sistem Junior | Suport Si Instalare Calculator

Inginer Sistem Junior | Suport Si Instalare Calculator


LOGICHUB
Candidatul ideal Firma noastra isi mareste colectivul si angajeaza un specialist IT, preferabil absolvent dе automatica / informatica / electronica / mecanica. Activitatea firmei noastre se desfasoara in Craiova, pe Calea Bucuresti Oferim un salariu atractiv si un mediu dе munca foarte confortabil, dar dе acest lucru te vei lamuri singur. Candidatul ideal trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: - preferabil sa fie absolvent (liceu, facultate sau master). - sa stie sa instaleze un sistem dе operare Windows - sa stie sa asambleze un calculator / laptop - sa fie organizat, serios,
Departament:
Industrie:
Tip job:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.