Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Logistic E Van Wijk - 0 posturi vacante

Website: www.evanwijk.ro

Website:www.evanwijk.ro


Infiintata la inceputul anilor ‘90 in Cluj-Napoca, printr-un parteneriat romano-olandez, LOGISTIC E VAN WIJK este astazi un furnizor de servicii logistice integrate - transport international, regional, intern, depozitare si distributie.

Valorificand know-how-ul olandez (grupul E van Wijk fiind prezent in Olanda inca din 1949), entuziasmul si spiritul antreprenorial ale partenerilor romani, compania a crescut constant de-a lungul celor 30 de ani de existenta, ajungand astazi, in Romania, la un numar de 400 de angajati si o flota ce depaseste 170 de camioane.

Suntem un furnizor de servicii integrate de transport si de logistica cu o gama variata de specializari si cu o viziune clara: Livram cum promitem!

Desi suntem parte a unui grup logistic ce opereaza la nivel european, prin cele 3 centre operationale principale din Olanda, Romania si Ucraina si desi avem o istorie de zeci de ani, principiile noastre au ramas aceleasi:

- abordam business-ul intr-o maniera directa, personala, orice situatie noua reprezentand o provocare, o oportunitate de a ne autodepasi si niciodata un obstacol;
- construim pe termen lung, atat in relatia cu angajatii cat si cu clientii nostri;
apreciem si recompensam angajamentul, tenacitatea si spiritul inovativ;
- suntem un angajator implicat social, un participant activ la viata comunitatii din care facem parte.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.