Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Lugera - 0 posturi vacante

Website: www.lugera.com

Website:www.lugera.com


Lugera - The People Republic… entuziaști și diferiți! … întotdeauna de ajutor la momentul potrivit! … pricepuți și prompți! … hmm, aproape că uitam: furnizor de servicii integrate de HR întotdeauna cu zâmbetul pe buze!…

Aceasta este, în câteva cuvinte, echipa Lugera din România. Pentru mai multe detalii, vă așteptăm pe site (www.lugera.ro) sau la sediile noastre din țară.

Vă mulțumim pentru încredere :)

În București ne găsiți pe Strada Vulturilor 98, clădirea Grawe, P,1,2,3,4, sector 3.

E-mail: [email protected]

Telefon: +40 (0) 21 3187120, 0800 0800 70.

Prin înregistrarea CV-ului, sunteÈ›i de acord ca Grupul de companii Lugera să prelucreze datele dvs. cu caracter personal în scopul recrutării de personal. Potrivit legislaÈ›iei aplicabile, aveÈ›i dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal, rectificarea, restricÈ›ionarea, È™tergerea È™i portabilitatea acestora, dreptul de a vă opune prelucrării, precum È™i dreptul de va retrage consimțământul (dacă prelucrarea se efectuează în baza acestui temei), trimițându-ne o cerere la [email protected]. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către Grupul de companii Lugera puteÈ›i găsi pe www.lugera.ro.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.