Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Mădămyr - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Scovergaria Micai este un boutique artizanal cu produse de patiserie-cofetarie.Pe langa cele 35 de sortimente de scovergi, pregatim cu maiestrie o multitudine de produse de patiserie si cofetarie care ne amintesc cu drag de perioada copilariei.

In curand vom deschide o noua locatie, o cofetarie-gelaterie artizanala cu laborator propriu si o gama foarte diversificata de produse. Pastram gustul, ingredientele si retetele bunicii si adaugam si sortimente noi de prajituri si torturi pentru o experienta culinara desavarsita. Produsele se vor caracteriza prin rafinament, gust desavarsit, combinatii inedite de ingrediente si calitatea exceptionala. Accesati linkul urmator pentru a vedea produsele si locatia noastra actuala https://www.facebook.com/scovergimica.ro .

Aici, suntem deschisi inca din anul 2014. Calea Victoriei 14, locatia unde ne gasiti, imbina perfect povestea noastra cu istoria ei. In prezent avem 7 angajati dedicati, devotati si ambitiosi. Pe viitor, ne dorim sa ne extindem nu numai in Bucuresti, ci in toata tara.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.