Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Magister Software

Website: www.magister.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:www.magister.ro


Înființată în anul 2002, compania Magister s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator și integrator de soluții la cheie pentru retail din România, specializându-se în managementul eficient al magazinelor si lanturilor de retail. În cei 18 ani de activitate, Magister a contribuit la dezvoltarea și implementarea unor proiecte de anvergură din retailul românesc. Compania asigura o acoperire nationala, prin reteaua sa de parteneri certificati, evaluati si licentiati anual in cadrul programului de perfectionare profesionala Partener Certificat Magister.

Implementată în mii de unități comerciale, soluția software SmartCash Retail Management System dezvoltată de Magister Software este, în prezent, cea mai raspândită platformă integrata pentru retail din România. Platforma se adresează atat comercianților independenți, cat și lanturilor comerciale cu procese complexe de business, inalt automatizate si cu un numar ridicat de utilizatori.

Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Consultant Helpdesk Junior

Consultant Helpdesk Junior


MAGISTER SOFTWARE
Candidatul ideal Experienta anterioara in comertul cu amanuntul si a proceselor operationale din domeniu: Cunostinte legate de gestiunea cu amanuntul: receptie marfa, vanzare prin casa de marcat, inventare; Cunostinte legate de gestiunea primara si documentele specifice: NIR, registru de casa, raport de gestiune; Cunoasterea fluxurilor de lucru dintr-un magazin; Persoană dinamică, comunicativă, capabilă de lucru în echipă, ambițioasă, entuziastă; Utilizarea la nivel mediu a programelor Windows: Excel, Word, Outlook; Cunostinte minime de operare in retele de calculatoare si in inte
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.