Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Magister Software - 0 posturi vacante

Website: www.magister.ro

Website:www.magister.ro


Înființată în anul 2002, compania Magister Software s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator și integrator de soluții la cheie pentru retail din România, specializându-se în managementul eficient al magazinelor si lanturilor de retail.

În cei 19 ani de activitate, Magister Software a contribuit la dezvoltarea și implementarea unor proiecte de anvergură din retailul românesc.

Compania asigura o acoperire nationala, prin reteaua sa de parteneri certificati, evaluati si licentiati anual in cadrul programului de perfectionare profesionala Partener Certificat Magister.

Implementată în mii de unități comerciale, solutia SmartCash Retail Management System dezvoltată de Magister Software este, în prezent, cea mai raspândită platformă software integrata pentru retail din România.

Platforma se adresează atat comercianților independenți, cat și lanturilor comerciale cu procese complexe de business, inalt automatizate si cu un numar ridicat de utilizatori.

Prin transmiterea CV-ului va exprimati acordul privind prelucrarea datelor dumneavoastra personale in procesul de recrutare / selectie.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.