Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Mca Sell

Website: http://www.mcagrup.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:http://www.mcagrup.ro


MCA Sell face parte din grupul de companii MCA GRUP cel mai mare producator de usi de garaj si termo-storuri din Romania.

Grupul are o retea de distributie nationala, sase filiale in tara (Bucuresti, Brasov, Timisoara, Cluj, Arad si Iasi) si logistica sustinuta de dotari moderne, birouri si hala de productie tehnologizata.

Cu o experienta de 20 de ani in piata locala si internationala, succesul grupului de companii MCA este rezultatul responsabilitatii cu care trateaza produsele, clientii, angajatii, furnizorii, mediul si intreaga comunitate in care activeaza.

Calitatea produselor MCA a fost sustinuta de un proces continuu de inovare si control al calitatii. Produsele fabricate sub brandul MCA si-au facut loc pe piata din Europa de Vest, datorita nivelului inalt de calitate recunoscut atat de clientii rezidentiali, cat si de clienti industriali.

Organizarea MCA este una de tip antreprenorial in care respectul si corectitudinea sunt valori fundamentale, oferind tuturor persoanelor dreptul de exprimare si de asumare de noi oportunitati si responsabilitati.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Tehnician Instalari Si Service Uși Automate

Tehnician Instalari Si Service Uși Automate


MCA SELL
Candidatul ideal - Permis categoria B - Studii medii tehnice preferabil electromecanica, electrotehnica Experienta in domeniile: Instalari alarme auto, control acces, frigotehnist, telecomunicatii, antene satelit, montaje dе automatizari Competente - Comunicare - Orientare spre client - Planificare, organizare - Atentie la detaliu - IntegritateDescrierea jobului - Postul prеsupunе deplаsari in Bucurеsti si Ilfov precum si ocаzionаl in tаrа - Preiа comanda dе servicе dе la coordonatorul dе montajе - Plаnificа si orgаnizеaza vizitelе lа clienti si efectueaza contatari, devize si re
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.