Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Mcdonald`S - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


De 26 de ani, McDonald’s este alături de clienții din România - le oferim produsele lor preferate și venim mereu cu inovații, deschidem restaurante noi, iar pe altele le transformăm într-un loc mai primitor și ne păstrăm promisiunea de a fi restaurantul preferat al clienţilor noştri.

In Romania, McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 92 de restaurante si 47 de McCafe în 28 de orase si primeste zilnic peste 200.000 clienti. Suntem alaturi de comunitate si investim constant in proiecte de educatie si sanatate si "Tinem familiile impreuna" prin intermediul Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald.

Incepand cu anul 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Romania, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania si Malta. Premier Capital opereaza peste 150 de restaurante in zone de top, mai mult de jumătate dintre ele fiind cu McDrive si numerase cafenele McCafe.

Echipa McDonald’s e formată din oameni muncitori, ambițioși, pentru care interacțiunea cu alți oameni este o bucurie. Ne dorim angajăm noi colegi dornici să învețe și să crească în cadrul unei echipe puternice și ambițioase.

Alatură-te echipei noastre pentru a scrie împreuna urmatoarele capitole din povestea Mcdonald’s!

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.