Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Mcdonald`S

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Oradea, Ramnicu Valcea, Zalau


De 25 de ani, McDonald’s este alături de clienții din România  - le oferim produsele lor preferate și venim mereu cu inovații, deschidem restaurante noi, iar pe altele le transformăm într-un loc mai primitor și ne păstrăm promisiunea de a fi restaurantul preferat al clienţilor noştri.

 

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din  România, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 149 de restaurante în zone de top, mai mult de jumătate dintre ele fiind cu McDrive și numerase cafenele McCafe.

 

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 85 de restaurante și 39 de McCafe în 26 de oraşe. Până în prezent, McDonald’s a investit peste 900 de milioane de lei în România, are 5.500 de angajaţi şi primește zilnic peste 230.000 clienţi. Alte 18 milioane de lei au fost investiți în proiecte de educație și sănătate și peste 20.000 de familii sunt sprijinite prin intermediul Fundației Ronald McDonald.

În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON Hewitt România. Echipa McDonald’s e formată din oameni muncitori, ambițioși, pentru care interacțiunea cu alți oameni este o bucurie. Ne dorim să aducem în echipa noastră colegi dornici să învețe și să crească în cadrul unei echipe puternice și ambițioase.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Manager Trainee Mcdonald’s

Manager Trainee Mcdonald’s


McDonald`s
Candidatul ideal Programul intensiv de pregatire pentru “Manager Trainee” este primul pas catre conducerea unui restaurant McDonald’s. Se adresează tinerilor cu studii superioare sau in curs de finalizare (an terminal), care urmăresc dezvoltarea unei cariere in domeniul HORECA. Programul “Manager Trainee” este astfel conceput încât să ajute Managerul Trainee să înţeleagă perfect elementele de bază ale operării unui restaurant, pentru a deveni un manager eficient. Responsabilităti: Pe parcursul perioadei de pregătire, un Manager Trainee învață foarte multe lucruri despre afacerea McDo

Financial Planning And Analysis

Financial Planning And Analysis


McDonald`s
Candidatul ideal Are you an experienced professional looking to make the next great step in your career? Premier Restaurants Romania is seeking to recruit a Financial Planning and Analysis to contribute to the preparation of Financial Statements. This is a great career opportunity for an experienced Finance well-rounded professional. Qualifications Bachelor’s Degree in Accounting/Finance/Economics Strong fluency with Excel formulas and functions SAP knowledge (would be a plus) Strong analytical and data gathering skills Good business acumen Descrierea jobului General tasks
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.