Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Medica Farmimpex

Website: https://pro-natura.ro/
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Ilfov, Otopeni

Website:https://pro-natura.ro/


Medica Group este un brand international cu renume pe piata romaneasca înca din 1992 compus din 3 firme de prestigiu: Medica Farmimpex, Laboratoarele Medica si ProNatura, al caror fondator este domnul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale.

Campania de promovare a celor peste 1200 de suplimente inovatoare din întreaga tara si strainatate, a adus o dezvoltare rapida a activitatii nostre si prestigiu recunoscut cu 42 de medalii internationale. Înca de la inceput, Medica Group si-a consolidat prezenta pe piata farmaceutica locala printr-o prezenta puternica în arii terapeutice noi, precum: apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc Medica Group arata interesul comunitatii medicale pentru suplimentele companiei, care au devenit treptat primele solutii terapeutice alese în tratamentul unui numar mare de afectiuni. Cu cei 300 de consilieri, medici curanti, suplimentele nutritionale, 100% naturale, au avut un succes rapid si au devenit, la scurt timp dupa lansare, lider în ariile terapeutice respective.

Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si îi ajuta sa se bucure de un trai mai lung, mai sanatos si mai productiv.

Medica Group completeaza traditia de implicare în viata comunitatii si responsabilitatea sociala manifestata la nivelul întregii corporatii. Astfel, numai în ultimul an, Medica Group a dovedit atasamentul sau fata de pacientii si medicii din România prin lansarea unor importante programe sociale cu scop umanitar si de binefacere.

Toate acestea arata ca excelenţa în suplimente naturale si valorile Medica Group sunt aceleasi pretutindeni. De peste 20 de ani demonstram zi de zi ca aceste valori lucreaza în sprijinul medicilor si al pacientilor români.

Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Director Vanzari

Director Vanzari


MEDICA FARMIMPEX
Candidatul ideal * Studii superioare (economice) * Experienta relevanta de minim 3 ani intr-un mediu competitiv * Capacitate de organizare si planificare * Persoana dinamica * Disponibilitate pentru deplasari in tara si strainatate * Pregatit pentru lucrul sub presiune si rezistenta la stres * Cunostinte bune de operare in MS Office (Word si Excel) * Limba engleza nivel avansat * Bune abilitati de comunicareDescrierea jobului * Prospectarea pietei * Urmarirea trendului pietei * Colectare de informatii legate de piata * Intocmirea de rapoarte specifice activitatii * Negociere cu cli
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.