Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Megatech Trading & Consulting - 0 posturi vacante

Website: https://www.megatech.ro

Website:https://www.megatech.ro


Descrierea Companiei:

MEGATECH Trading & Consulting SRL (www.megatech.ro) cauta contabil senior pentru biroul nostru din Bucuresti, zoan Piata Victoriei-Gara de Nord.
Fiind pe piata de peste 25 ani, suntem o societate cunoscuta in domeniu, iar de curand facem parte din grupul VINCI Energies.
Avem un portofoliu mare de de clienti din domeniul industrial si realizam aplicatii de automatizari industriale, modernizare masini si linii de productie, monitorizare temperatura si umiditate, inspectie vizuala etc.
Produsele de automatizari industriale pe care le distribuim (www.megatech.ro/produse) alaturi de aplicatiile specifice pe care le realizam (http://www.megatech.ro/aplicatii) se adreseaza in special producatorilor (fabricilor) si integratorilor, dar si revanzatorilor.
Ne adresam celor din industria componentelor auto, industria prelucrarilor mecanice si electrotehnica, energetica, maselor plastice si cauciucului, materialelor de constructii, metalurgie, industria alimentara, imbuteliere, agricultura, utilitati, cercetare, practic oriunde exista o instalatie industriala.
Importam si distribuim produse ale unor firme de top din domeniu: OMRON, PILZ, EATON, SIEMENS, PATLITE, IME, SENECA, YASKAWA, HITACHI, SCHNEIDER etc.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.