Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Mennekes Electric

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Iasi


Înființată în 1935 în Kirchhundem (Sauerland),Germania, MENNEKES a însoțit activ intrarea rapidă a electricității în toate sectoarele industriale până în prezent și a influențat industria cu produse și soluții pentru prize și mufe industriale. Și acest lucru nu doar in Germania. Cu o forță de muncă de 1.200 de angajați, astăzi compania de familie are o prezență internațională și este unul dintre furnizorii de frunte din industria electrică. Produsele MENNEKES pentru prize/mufe industriale și pentru mobilitatea electrică sunt utilizate în peste 90 de țări. Clienții și partenerii noștri se pot baza întotdeauna pe MENNEKES atunci când apare necesitatea transferului de curenți de mare voltaj în condiții economice si de siguranța.

Și Uniunea Europeană a optat pentru cel mai înalt standard de calitate : în 2014, cuplajele de încărcare de tip 2 de la MENNEKES au fost declarate standard-ul de către Parlamentul European în UE. O etapă de pionierat. Dar facem mai mult decât prize pentru lume de foarte mult timp. Gândim holistic și creăm conexiuni puternice care permit oamenilor să gestioneze energia mai inovativ și să o distribuie și să o gestioneze mai inteligent. Și pentru că ne place să ne gândim la lucruri din punctul de vedere al utilizatorului atunci când dezvoltăm produsele și soluțiile noastre, comunicăm, de asemenea, promisiunea noastră de performanță din perspectiva clientului: MENNEKES - MY POWER CONNECTION.

Compania a construit o nouă instalație de producție în Miroslava, în județul Iași, care produce cabluri de încărcare pentru mașini electrice si hibrid.

Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Tehnician Electromecanic

Tehnician Electromecanic


MENNEKES ELECTRIC
Candidatul ideal Cunostinte de mecanica, hidraulica si electrica; Interpretare scheme electrice; Cunostinte desen tehnic; Disponibilitate de lucru in schimburi. Descrierea jobului - Intretinerea si repararea utilajelor

Operator Linie Asamblare

Operator Linie Asamblare


MENNEKES ELECTRIC
Candidatul ideal Cautam pentru noua fabrica deschisa in Iasi, care produce cabluri electrice, operatori pentru linia de asamblare, care sa indeplineasca urmatoarele cerinte: - Absolvent al unei scoli profesionale/liceu; - Persoana organizata, serioasa, punctuala, cu dorinta de stabilitate la locul de munca;Descrierea jobului ​- Pregatirea subansamblelor, pentru operatiile de montare; - Montarea si asamblarea de componente, in scopul obtinerii produsului finit; - Autocontrol vizual al pieselor produse. Oferim: loc de munca stabil, intr-o companie in plina crestere si cu planuri de
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.