Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Meyer & Meyer Internationale Spediteure - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


FILIALA DIN ROMANIA-SCURTA PREZENTARE A REALIZARILOR NOASTRE:

Cu o activitate pe plan international in domeniul transporturilor si al logisticii, ne ocupam de industria modei, industria auto, a electronicii si a bunurilor de consum fiind constienti de importanta colaborarii dintre firmele existente pe piata. Pentru noi, logistica reprezinta de peste 100 de ani preocuparea noastra central. Cu un numar de ca. 2000 de angajati si peste 60 de filial, astazi am devenit un antreprenor international cu un rol hotarator in acest domeniu.

Cu propria filiala si angajati calificati in Romania, suntem bine organizati, iar prin vasta noastra experienta de 30 de ani in tara, suntem capabili sa gasim solutiile optime pentru clienti, astfel incat marfurile transportate sa ajunga pe drumul cel mai scurt si cat mai repede la destinatie.

LOGISTICA SI SERVICIILE DE DEPOZITARE:

Firma Meyer& Meyer realizeaza transporturi inca din anii 80 pe relatia Romania si este reprezentata de filiala noastra din Sibiu.

Impreuna cu un partener puternic, oferim clientilor o gama variata de servicii si operatiuni suplimentare: pregatirea si prezentarea marfurilor pentru expediere, marcarea si ambalarea acestora.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.