Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Miele Appliances

Website: www.miele.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:www.miele.ro


~Prezent pe cinci continente, Miele este singurul „premium brand” de aparate electrocasnice şi industriale din domeniul întreţinerii rufelor, al spălării veselei şi al dezinfectării, care se poate considera cu adevărat global.
Fluxul continuu de inovaţii asigură succesul în afaceri al companiei Miele. Succesul de lungă durată este realizabil doar prin depunerea unui efort susţinut de a fi „întotdeauna mai bun”. Fondatorii companiei Miele, Carl Miele şi Reinhard Zinkann, au realizat acest lucru în 1899. În ceea ce priveşte calitatea, produsele Miele erau considerabil mai bune decât cele ale concurenţei, altfel nu ar fi putut concura cu succes pe o astfel de piaţă înfiorător de competitivă.
Credo-ul Miele de a fi „întotdeauna mai bun” a rămas până în ziua de astăzi esenţa politicii promovate de companie.
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Sales Consultant

Sales Consultant


MIELE APPLIANCES
Candidatul ideal studii superiorare; experienta in vanzari; excelente aptitudini de comunicare, atentie la detalii; abilitati de operare PC (Word, Excell, PowerPoint, Outlook); cunostinte foarte bune de limba engleza; competente de stoc control, raportare si intocmire documentatie aferenta; orientare catre client si o tinuta profesionala ireprosabila; atitudine pozitiva; bune abilitati de comunicare si vanzare; automotivare; cursurile de formare profesionala in vanzari constituie un avantaj. Descrierea jobului consilierea si vanzarea de aparatura electrocasnica si ac
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.