Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Minet Conf - 0 posturi vacante

Website: http://www.minetconf.ro

Website:http://www.minetconf.ro


Cu cei peste 35 de ani experienta, grupul de firme MINET este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori pentru industriile: mobila, automotive, constructii si confectii din Romania. Dinamica investitiilor din ultimii ani a dus la schimbari tehnologice radicale, sincronizand calitatea si capacitatea de productie cu cele mai ridicate cerinte europene.

Din sediul central din Rm Valcea unde facilitatile de productie si depozitare insumeaza 60.000 mp se coordoneaza activitatea a 300 de angajati si a celor 7 depozite la nivel national. Exportam direct sau indirect 60% din productie.

Intr-o piata competitiva, investitiile si optimizarile continue reprezinta o garantie pentru stabilitate si produse de calitate. De aceea investim constant si consistent in tehnologie de ultima generatie. Nivelul investitiilor din ultimii 3 ani se ridica la peste 10 milioane de euro.

Pe langa implementarea unui sistem modern de protectie a muncii (OHSAS 18001 – Ocupational Health and Safety Management System), investim permanent in training si cercetare astfel incat echipa noastra sa fie permanent capabila sa utilizeze ultimele tehnologii existente in piata.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.