Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

3 Locuri de munca (joburi) la Miracolul Plantelor

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Timisoara


Esti adeptul produselor naturiste? Cunosti importanta acestora in prevenirea imbolnavirilor si in procesul de vindecare? Esti dispus sa impartasesti si celorlalti secretul unei vieti sanatoase?
Esti exact ceea ce cautam! Alatura-te noua si impreuna vom promova si consolida secretele unui stil de viata sanatos!
Credem că tot ceea ce avem nevoie pentru o viață sănătoasă este oferit de natură și poate fi la îndemâna oricui. De aceea am creat magazinele “Miracolul Plantelor” in, din dragoste pentru natura si tot ce are ea mai bun de oferit si am adunat cele mai bune produse naturale si ecologice din întreaga lume într-un singur loc, pentru a fi accesibile tuturor celor care isi doresc o viata sanatoasa, naturala. “Miracolul Plantelor, nascut dintr-un vis…”
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Consilier Vanzari Produse Naturiste

Consilier Vanzari Produse Naturiste


MIRACOLUL PLANTELOR
Candidatul ideal Ești adeptul produselor naturiste? Cunoști importanța acestora în prevenirea îmbolnăvirilor și în procesul de vindecare? Ești dispus să împărtășești și celorlalti secretul unei vieți sănătoase? Esti exact ceea ce căutam, alătura-te nouă și împreună vom promova și consolida secretele unui stil de viață sănătos. Căutăm o persoană cu bune abilități de comunicare, capabilă de a lucra în echipă, care să aibă atenție distributivă și capacitate rapidă de decizie. Dacă ești dinamică, amabilă, serioasă și dorești să acumulezi sau să îți îmbunătățești cunoștintele despre un trai sănăt

Asistent Contabil

Asistent Contabil


MIRACOLUL PLANTELOR
Candidatul ideal Responsabilitate si acuratete; Abilitati de organizare si planificare; Cunostinte de operare PC: Windows, Ms Office; Dorinta de perfectionare; Comunicativa.Descrierea jobului Activitati casierie, completare si inregistrare Registru de casa, efectuare incasari; Arhivare documente; Inregistarea anumitor operatiuni financiar contabile; Desfasura activitati specifice de contabilitate primara.

Jurist

Jurist


MIRACOLUL PLANTELOR
Candidatul ideal Studii superioare de specialitate finalizate (licentiat al unei Facultati de Drept); Experiență minima intr-un post cu responsabilitati similare; Cunostinte de drept civil, dreptul muncii, drept procesual civil şi administrativ; Bune abilitati de comunicare şi negociere, responsabilitate, capacitate de prioritizare si de respectare a termenelor limita, spirit de initiativa, flexibilitate; Fluența de exprimare în limbaj juridic; Tenacitate în a depăși obstacole; Creativitate în a găsi soluții;Descrierea jobului Întocmeşte şi / sau avizează pentru legalitate acte juridice
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.