Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Modulo Decorative Solutions - 0 posturi vacante

Website: http://www.modulo.fr

Website:http://www.modulo.fr


MODULO concepe solutii pentru amenajarea locuintelor cu piatra si caramida decorativainca din anul 1984. De la inceputurile sale, Modulo a fost in cautare de tehnologii noi pentru a integra frumusetea pietrei si caramizilor in decorul caselor in mod accesibil si usor.
MODULO este lider pe aceasta piata si este cel mai mare producator de placare cu piatra din Europa. La origine o companie franceza, are productia localizata in Romania, la Turda si exporta peste 50% din capacitate pe tot mapamodul, incluzand aici SUA, Africa de Sud, Japonia, etc.
Recent compania a fost preluata majoritar de un fond de investitii care doreste sa duca dezvoltarea companiei la un nou nivel.
Increderea, Respectul si Dinamica sunt valorile noastre.
MODULO a fost primul care a introdus in Europa conceptul de placare cu piatra cu un kit de instalare care include toate componentele necesare, astfel incat piatra sa fie instalata cu usurinta pe peretii interiori sau exteriori fara ajutorul unui instalator profesionist sau zidar. Acest concept de instalare reprezinta acum standardul pe piata din intreaga lume. Autenticitatea si calitatea produselor Modulo diferentiaza Modulo de ceilalti producatori si au contribuit la reputatia si succesul sau.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.