Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Montecristo Retail Ro

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Targoviste


MONTECRISTO RETAIL RO este o companie de moda activă la nivel global în continuă expansiune. Mărcile noastre sunt sinonime cu o experiență de înaltă calitate, depistarea rapidă a tendințelor modei și o viziune relaxată asupra vieții. Astăzi avem în peste 35 de țări mai mult de 1.300 de magazine în care lucrează 6.500 de angajați. Pentru a putea continua să creștem așa cum ne-am propus, avem nevoie doar de un singur lucru: de voi!
Te asteptam sa te alaturi echipelor noastre de profesionisti, unde vei invata cele mai de succes tehnici de vanzare, vei fi la curent cu cele mai noi tendinte in moda si vei obtine venituri importante, raportate la performanta ta in vanzari! Sansele de promovare sunt foarte mari!

Noi avem un job pentru tine!
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Kvl Angajeaza In Cora Pantelimon

Kvl Angajeaza In Cora Pantelimon


MONTECRISTO RETAIL RO
Candidatul ideal Candidatii nostri ideali sunt: - persoane cu un dezvoltat simt estetic; - persoane comunicative, carora le face placere sa lucreze cu clientii; - persoane responsabile, dornice sa isi dezvolte o cariera in vanzari alaturi de echipele unuia dintre cei mai vechi si mai puternici retaileri de fashion de pe piata din Romania!Descrierea jobului ABILITĂŢI ŞI INTERESE: • Experienţa anterioară în fashion retail este de preferat, dar nu obligatorie • Fire comunicativă și sociabilă • Orientare către clienţi, plăcere în a lucra cu aceştia • Pasiune pentru modă şi styling • Ori

Responsabil Magazin /​ Asistent Vanzari Lee Cooper Targoviste

Responsabil Magazin /​ Asistent Vanzari Lee Cooper Targoviste


MONTECRISTO RETAIL RO
Candidatul ideal Viitorul magazin multibrand Kenvelo, Timeout si Lee Cooper din DEVA isi cauta echipa! Vrei sa lucrezi pentru un lider international in fashion? Trimite-ne CV-ul tau si noi il vom lua in considerare!Descrierea jobului Eşti pasionat de modă? Îţi doreşti noi experienţe şi ţi-ar plăcea să lucrezi pentru unul dintre cele mai cunoscute branduri internaţionale, in cea mai cool echipa? Atunci iti asteptam CV-ul!
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.