Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Movi Design Factory - 0 posturi vacante

Website: www.movidesign.ro

Website:www.movidesign.ro


Societatea MOVI Design a fost infiintata in anul 2004 avand urmatoarele domenii de activitate: importul, proiectarea, executia si comercializarea mobilierului personalizat.

In cadrul firmei, mobilierul personalizat este cuprins intr-un concept de design interior realizat de arhitectii nostrii in intampinarea dorintelor clientilor. De-a lungul timpului am invatat ca fiecare persoana trebuie tratata cu maxima atentie si seriozitate. In cei 16 ani de activitate de pana acum am incercat sa dezvoltam mobilier care poate fi personalizat pe gustul fiecarui client si adaptat oricarui spatiu de locuit.

Ne-am inspirat din dorintele si aspiratiile clientilor nostri, din nevoia fiecaruia de a optimiza eficient si functional spatiul de locuit.

Am dezvoltat game de mobilier modular destinate livingurilor, dormitoarelor, bucatariilor astfel incat orice spatiu poate fi amenajat optim.Dimensiuni variate, gama extinsa de culori si nu in ultimul rand costurile adaptate oricarei configuratii de mobilier ne recomanda a fi partenerul ideal in amenajarea oricarei locuinte.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.