Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Mozaic Vitralii

Website: www.artgeorgies.com
Locuri de munca disponibile in: Iasi

Website:www.artgeorgies.com


Singura companie din Romania, de mari dimensiuni, cu domeniul de activitate productie vitralii clasice, mozaicuri si pavimente, tablouri, obiecte decorative pentru locuinte si spatii diverse, certificata ISO 9001/2000. 200 de angajati, peste 30 artisti plastici.

Art Georgies este cel mai puternic brand romanesc din sectorul mozaicurilor si a vitraliilor, fiind un brand apreciat atat la nivel national, cat si international.

Art Georgies a brevetat materiale noi, inedite, obtinand medalii de aur la saloanele de inventica de la Bruxelles, Moscova, Geneva si Iasi.

***In urma furnizarii datelor cu caracter personal din CV, va dati acordul pentru utilizarea in vederea contactarii si arhivarea acestor date, de catre S.C. Mozaic Vitralii S.R.L., pe o perioada de cel putin12 luni. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor si sa solicitati stergerea acestora.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Imprimator Serigraf - Meseria Se Invata La Locul De Munca

Imprimator Serigraf - Meseria Se Invata La Locul De Munca


MOZAIC VITRALII
Candidatul ideal Nu solicitam experienta: meseria se invata la locul de munca. Nu angajam elevi sau studenti! Cerinte: - absolvent de cel putin 10 clase; - indemanare; - atentie deosebita la detalii; - rabdare in lucru de migala; - simt cromatic deosebit (distingerea corecta a culorilor). Descrierea job-ului: - imprima pe sticla diferite imagini - IMPRIMERIE MANUALA - program de luni pana vineri, de la ora 7.00 la 15.30; - posibilitatea de crestere a salariului, in functie de performate; Adresa: IASI, Calea Chisinaului (Zona Industriala)
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.