Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Msg Systems - 0 posturi vacante

Website: https://www.msg-systems.ro/

Website:https://www.msg-systems.ro/


Payroll Specialist (with German)
msg systems România
, parte a concernului german msg systems AG, a fost înfiinţată la Cluj-Napoca, în octombrie 2008 şi numără peste 650 de angajaţi. Compania a continuat extinderea pe piaţa din România, inaugurând noi filiale în Tg Mureş şi Timişoara.

Concernul msg systems (www.msg-systems.com) are sediul în Germania şi mai multe filiale internaţionale în Austria, Elveţia, Olanda, Singapore, România şi SUA.

Înfiinţat în 1980, msg systems este unul dintre cei mai mari dezvoltatori şi integratori software din Germania, situându-se pe locul 6 în topul firmelor de profil.

Domeniul de activitate al firmei este consultanţa şi integrarea soluţiilor IT. Printre serviciile oferite se numără: implementarea software-ului orientat client, dezvoltarea de software standard în parteneriat cu SAP, realizarea de proiecte complexe parcurgând toate fazele importante de la analiză preliminară de business până la faza de release.În prezent echipa msg systems ag are un număr de peste 6000 de specialişti la nivel mondial.

Ca furnizor şi consultant de soluţii IT compania activeză pentru clienţi de referinţă din mai multe branşe: industria automotive: Audi, BMW, Daimler, VW; asigurări/reasigurări: Munich RE, Allianz, Achmea, ING, ADAC; domeniul financiar-bancar: LandesBank Berlin; energie: E-ON Compania IT

msg systems România se află în permanentă creştere şi reprezintă o componentă importantă a strategiei de dezvoltare pe termen lung a concernului german.

Email: [email protected]

Website: www.msg-systems.ro

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.