Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere N&C Consulting - 0 posturi vacante

Website: www.consulting-nc.ro

Website:www.consulting-nc.ro


SC N&C CONSULTING SRL este o firmă de consultanţă românească, cu experienţă în domeniu, funcţionând și furnizând servicii specifice în domeniul consultanţei în afaceri sau management, pentru a asigura extinderea, diversificarea si creşterea rezultatelor clienţilor săi.

SC N&C CONSULTING SRL este formată dintr-o echipă tânără, dinamică, de profesionişti care şi-au propus să vină în sprijinul întreprinzătorilor, prin identificarea celor mai bune soluţii şi a oportunităţilor pentru afacerile dumneavoastră.

Cunoştinţele noastre au fost aprofundate pe parcursul a peste 20 ani de experienţă din domeniul economic-fiscal. În tot acest timp ne-am confruntat cu numeroase probleme din diverse medii de activitate, acest lucru ducând la acumularea de experienţă, la crearea unor contacte (din mediul fiscal şi juridic), care contribuie în mod decisiv la o activitate fluentă, eficace şi lipsită de probleme, a societăţilor aflate în parteneriat cu noi.

Cu un simţ etic deosebit, tact şi profesionalism desăvârşit vom lucra împreună în scopul dezvoltării afacerilor dumneavoastră.

Lăsați problemele birocratice, de uzură, în grija noastră pentru a vă concentra asupra lucrurilor esențiale în evoluția afacerilor dumneavoastră.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.