Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Netrom Comunicatii - 0 posturi vacante

Website: https://netromcomunicatii.ro

Website:https://netromcomunicatii.ro


NETROM COMUNICAȚII a luat ființă în anul 2003, în contextul dezvoltării accelerate a soluțiilor de telecomunicații și din industria IT, soluții ce promiteau atât schimbarea fundamentală a interacțiunii companiilor în mediul de afaceri prin facilitarea transferului rapid de informații, cât și optimizarea multor fluxuri operaționale prin automatizarea de procese.

Astăzi, NETROM COMUNICAȚII face parte dintr-un grup de firme cu activitate convergentă în IT&C, acoperind un spectru foarte larg de soluții IT și servicii de telecomunicații.

Principalele noastre activități:

- consultanță în IT&C

- account management pentru portofolii de clienți B2B pentru TELEKOM ROMANIA

- proiectare, execuție și mentenanță pentru infrastructuri informatice

- producție software

Pentru ca cei din echipa noastră să performeze optim, am creat condiții de lucru moderne, cu dotări tehnice și logistice fără compromis. Atmosfera de lucru este antrenantă, pozitivă și energizantă, iar provocările asociate proiectelor derulate, stimulează creativitatea si inițiativa personală sau de grup.

Persoanele interesate de evoluție profesională, de muncă într-o companie statornică, solidă financiar, aflată în plin proces de dezvoltare, sunt invitate să își trimită CV-urile către noi la adresa [email protected] în vederea evaluării unei potențiale colaborări.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.