Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de munca (joburi) la Next Label

Website: sibiu@nextlabel.ro

Website:sibiu@nextlabel.ro


Infiintata in 2018 ca importator si distribuitor al etichetelor autoadezive in rola ,albe , flexo,produse de Next Label Franta isi propune sa dezvolte reteaua de vanzari si distributie.

Serviciile prestate la o calitate superioara si preturile competitive sunt obiectivele propuse de catre firma.

Firma se bazeaza pe anumite calitati constitutive pe care nici una dintre firmele concurente nu le prezinta in totalitate. Atuurile pe care firma mizeaza sunt cele stabilite de studiile de piata si sunt astfel concepute incat sa raspunda nevoilor si asteptarilor clientilor astfel vom crea stocuri si vom asigura o livrare la timp.

Next Label va deschide treptat birouri teritoriale in principalele orase ale tarii. Pana atunci spatiul acesta va fi asigurat de catre agentii de vanzare care vor vinde pentru inceput in 10 localitatii (Timisoara, Sibiu ,Brasov, Valcea, Covasna, Harghita, Mures ,Ploiesti,Alba si Hunedoara).

Numarul angajatilor care isi desfasoara activitatea in firma urmand sa creasca intr-un viitor apropiat datorita tendintei si totodata necesitatii de extindere a activitatii atat in planul diversificarii serviciilor cat si privind locatiile, respectiv punctele de lucru ale firmei.Pentru inceput distributia se va face din 3 depozite situate in : Timisoara, Brasov si Sibiu cu cu 10 masini Dacia Logan Van si 2 autoutilitare

Ne dorim o echipa de vanzari care sa creasca impreuna cu Next .

Agent Vanzari

Agent Vanzari


NEXT LABEL

Operator Productie - Etichete

Operator Productie - Etichete


NEXT LABEL