Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Nextgen Communications - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


NextGen Communications este una dintre cele mai tinere si dinamice companii ce activeaza pe piata de telecomunicatii din Romania, oferind servicii in 37 orase mari si peste 300 de localitati.

NextGen Communications, societate cu raspundere limitata detinuta in procent de 100% de Orange Romania Communications, a fost creată la sfârșitul anului 2008 cu scopul principal de a oferi o alternativa avantajoasa la ofertele principalilor jucatori de pe pietele locale, folosind totodata cele mai noi tehnologii in domeniu, permitand furnizarea de servicii competitive.

NextGen Communications ofera  abonatilor sai cea mai avantajoasa si variata grila de canale TV din piata, ce cuprinde: filme, documentare, stiri, muzica, sport, desene animate, divertisment etc, la preturi competitive. Abonatii serviciului de televiziune digitala beneficiaza de cea mai mare grila de baza cu peste 100 canale, precum si o variata oferta de pachete de programe tematice

Incepand cu 2015, NextGen conecteaza peste jumatate de milion de locuinte, printr-o retea de ultima generatie, oferind servicii de internet, televiziune si telefonie, prin intermediul celor 500 de angajati profesionisti ce asigura asistenta permanenta.

Ca si angajator, NextGen Communications desfasoara frecvent campanii de recrutare, oferind locuri de munca in peste 20 de orase din tara.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre serviciile noastre, angajari, magazine, va rugam sa accesati :  http://www.next-gen.ro 

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.