Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Niro Investment - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Povestea noastra!
Totul a inceput in 1993 ca o afacere de familie, cu o mica zona comerciala care cuprindea 80 de magazine chinezesti. De atunci, grupul NIRO, 100% privat, a crescut in mod organic si s-a transformat intr-una dintre cele mai prestigioase companii de investitii din Romania care dezvolta proiecte inovatoare in domenii de activitate complexe, precum: industria ospitalitatii, imobiliare, centre logistice si comerciale, industrial, constructii, asigurari, medical, paza si protectie, cultural, editura si publicatii.
Inca de la infiintare, Centrul Logistic si Comercial Dragonul Rosu a devenit cunoscut in toata tara, fiind principala sursa de produse la preturi mici care satisfaceau cererea cetatenilor cu venituri mici si foarte mici.
Situat la 10 minute de centrul Capitalei, cu acces direct catre principalele rute feroviare si rutiere, Dragonul Rosu este astazi cel mai mare hub logistic si comercial din Europa. Construit pe 60 de hectare, cu 10 pavilioane, peste 5.000 de magazine, spatii logistice si de depozitare, Dragonul Rosu gazduieste zilnic peste 20.000 de clienti.

www.nirogroup.ro
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.