Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

2 Locuri de munca (joburi) la Noodle Pack

Website: https://www.noodlepack.ro
Locuri de munca disponibile in: Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Timisoara

Website:https://www.noodlepack.ro


Lanțul de restaurante Noodle Pack este un concept unic în România, bazat exclusiv pe rețete de noodle din grâu sau orez.

Sloganul nostru este Choose Smart, așa că am creat întregul meniu să se plieze pe necesitățile si dorințele clienților noștri, în așa fel incât să poată face o alegere cât mai potrivită pentru ei și familia lor.

O gustare de diferite mărimi (medie, mare), care oferă o încântare pentru orice iubitor de bucătărie asiatică.

Fie că este vorba de rețetele speciale de Noodle de grâu sau orez, cu o largă varietate de alegeri cum ar fi vită, creveți, pui Shanghai, Crispy sau Somon, combinațiile de ingrediente îți dau posibilitatea să experimentezi în total peste 30 de rețete diferite.

De asemenea, cele 6 sosuri speciale sunt foarte apreciate de clienții noștri, mai ales că acestea pot fi combinate între ele.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Manager Restaurant Noodle Pack - Experienta Min 2 Ani Horeca

Manager Restaurant Noodle Pack - Experienta Min 2 Ani Horeca


NOODLE PACK
Candidatul ideal NOODLE PACK Angajeaza pentru locatiile: Cluj, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Satu Mare si Oradea. MANAGER RESTAURANT Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana organizata, perseverenta, cu abilitați de comunicare și lucru in echipa, dornica de a se implica in activitatea companiei si a se dezvolta impreuna cu aceasta. Cerinte: implicare activa in productie studii superioare obligatoriu. experienta anterioara in domeniul de activitate al companiei (Horeca/ QSR/ Fast food) pe pozitia la care se aplica disponibilitate si flexibilitate din punct de vedere al progr

Lucrator Comercial Noodle Pack

Lucrator Comercial Noodle Pack


NOODLE PACK
Candidatul ideal Restaurantele NOODLE PACK din: Bucuresti Cluj Napoca Timisoara Oradea Brasov Sibiu Satu Mare Angajeaza personal: Lucrator comercial cu atributii in bucatarie,pentru restaurantele din locatiile: Bucuresti, Timisoara, Oradea,Cluj-Napoca, Brasov, Satul Mare si Sibiu. ​Candidatul ideal : Aspect curat/ ingrijt Abilitati dе comunicare Amabilitate Asigurarea unei imagini placute a brandului Atitudine pozitiva Dorinta dе a lucra in echipa Orientare catre clienti Respect fata dе oameni Descrierea jobului Responsаbilitаti pentru Lucrator comerc
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.