Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

0 Locuri de munca (joburi) la Nooh Media

Website: http://www.spotel.ro

Website:http://www.spotel.ro


SpoTel isi desfasoara activitatea in domeniul telecom incepand cu anul 2010, oferind servicii de calitate la preturi avantajoase catre clientii din intreaga lume prin intermediul tehnologiei VoIP.

Datorita oamenilor implicati in echipa SpoTel, compania a reusit sa castige in timp increderea clientilor sai. Departamentul de vanzari este format din tineri profesionisti, cu experienta in industria telecom, persoane capabile sa inteleaga nevoile clientilor sai si sa ofere cele mai bune solutii pentru acestia. Departamentul tehnic este prezent 24/7 asigurand buna functionare a echipamentelor, reusind sa rezolve in timp util orice problema. Departamente precum legal, financiar si marketing completeaza prin cunostintele si tenacitatea lor echipa noastra.

SpoTel isi propune sa creasca de la an la an, investind in primul rand in dezvoltarea echipei, intrucat industria telecom este o industrie in permanenta schimbare si doar prin intermediul unui personal calificat se pot obtine cele mai bune rezultate.