Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Norstal

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Cluj-Napoca


SC MAWELL SRL face parte dintr-un grup de firme cu capital norvegian. Tari in care oferim servicii de proiectare pe partea de structuri metalice sunt: Norvegia, Finlanda, Polonia.
In ultimul an firma a avut o crestere substantiala reusind sa isi mareasca grupul de clienti. Numarul de personal este in crestere, cautam ingineri pasionati de structurile metalice.
Suntem o echipa tanara si dinamica compusa din ingineri structuristi. Expertiza noastra se bazeaza pe portofoliul variat de proiecte, in anul 2019 am avut peste 60 de proiecte acumuland peste 4000 de tone proiectate.
Proiectele in care este implicata compania sunt complexe. Portofoliul de lucrari este variat, de la structuri de hale si depozite pana la sali de sport, stadioane si cladiri de birouri (spitale, rezidentiale) multietajate.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Inginer Productie

Inginer Productie


NORSTAL
Candidatul ideal - experienta in utilizarea programului Autocad ​- cunostinte avansate de desen tehnic. - studii superioare – Facultatea de Constructii sau Facultatea de Inginerie Mecanica - experienta in domeniu constituie avantaj - capacitate de analiza, coordonare si organizareDescrierea jobului - abilitati de planificare, organizare si coordonare - planificarea si urmarirea activitatii de productie - raspunde de indeplinirea cerintelor de calitate, productivitate, utilizarea eficienta a capacitatilor de productie si a personalului - asigură respectarea ordinei si disciplinei muncii
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.