Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Odas Global Consulting

Website: http://www.odasglobalconsulting.net
Locuri de munca disponibile in: Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta

Website:http://www.odasglobalconsulting.net


ODAS GLOBAL CONSULTING este o companie ce activeaza la nivel international având ca servicii principale fondurile europene, lobby, consultanța în afaceri, servicii de arhitectură, servicii tehnologice și investiții.

Compania și-a început activitatea în anul 2003, iar datorita experienței și a calității serviciilor oferite clienților noștrii facem parte din diferite grupuri de lucru atât naționale cât și internaționale.

Prin reprezentanții noștrii incercăm să realizăm proiecte de investiții și să dezvoltăm afaceri atât prin fondurile Uniunii Europene, fonduri internaționale publice și private.

Departament:
Industrie:
Tip job:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Consultant Fonduri Europene/​investitii

Consultant Fonduri Europene/​investitii


ODAS GLOBAL CONSULTING
Candidatul ideal Candidatul care a realizat activitati dе consultanta cu privire la investitii, programele dе finantare nerambursabile si afaceri.Descrierea jobului Descriere: - Persoană аnalitică, motivаtă de dorința de a învăța permаnent; - Expеriеnta minim 3 ani in realizarеа de proiectе de invеstitii, respectiv expеrienta în elaborarea si implementarea proiectelor finantate din fonduri nerambursabile constituie un avantaj; - abilităţi excelente de comunicare; - capacităţi foarte bune de organizare şi planificare; - studii superioare, avantaj în următoarele domenii: economic, juridic,
Departament:
Industrie:
Tip job:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.