Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Oprea Avi Com

Website: www.puiuldecraiesti.ro
Locuri de munca disponibile in: Targu Mures

Website:www.puiuldecraiesti.ro


SC Oprea Avicom SRL are o experiență de 25 de ani în creșterea puilor de carne. Ne-am dezvoltat organic, completând treptat lanțul de producție și investind constant în performanță. Astăzi, ocupăm un loc important pe piața din Transilvania, iar brandul nostru, Puiul de Crăiești, câștigă zi de zi încrederea clienților. Drumul nostru continuă, respectând tradiția și valorile familiei: calitate, muncă și corectitudine.

Am evoluat treptat, prin multă muncă, chibzuință și perseverență, și astfel am dezvoltat o afacere de familie de succes.

Astăzi, Oprea Avicom deține și coordonează un lanț de producție amplu, dotat cu cele mai performante tehnologii. De la obținerea materialului biologic, în ferma de reproducție și stația de incubație, la creșterea puilor de carne în cele patru ferme, la sacrificarea și prelucrarea în abatorul propriu și până la distribuția către magazinele partenere și cele 35 de magazine proprii, din județele Mureș, Cluj, Harghita și Sibiu.

Cuvinte cheie:

Lucrator Comercial

Lucrator Comercial


OPREA AVI COM
Candidatul ideal Diploma de lucrator comercial – constituie un avantaj; Vechime ca lucrator comercial de minim 2 ani Personalitate energica, gandire pozitiva, amabilitate si eficienta; Rezistenta la efort fizic mediu, ritm de lucru alert; Experienţă în domeniul comercializarii cu amanuntul a produselor alimentare; Capacitate buna de comunicare, atentie distributiva.Descrierea jobului Responsabilitati: Asigura gestiunea corecta si completa a numerarului si a produselor; Cunoaste sortimentatia de produse comercializate in cadrul magazinului. Oferim - contract de munca pe perioada nedetrm
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.