Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Orion Security - 0 posturi vacante

Website:[email protected]


Compania ORION SECURITY, companie privata cu capital romanesc, isi desfasoara activitatea pe piata romaneasca de servicii de paza si protectie de peste 10 ani, devenind in timp partenerul de incredere pentru o serie de firme din mediul privat si institutii de stat, oferind servicii : Activitati de protectie si garda.
Profesionalismul si seriozitatea de care am dat dovada in desfasurarea activitatiilor complexe de monitorizare, interventie rapida, paza si protectie au atras aprecierile clientilor nostri si recomandarile acestora, coducand la cresterea companiei ORION SECURITY. Astfel, compania a asigurat si asigura securitatea la importante obiective. Tratate corespunzator toate evenimentele aparute au fost solutionate la timp si eficient.
Implicarea activa a companiei ORION SECURITY in educarea si pregatirea continua a agentilor de paza, garzilor de corp a condus la stabilirea de noi standarde de calitate in pregatirea teoretica si practica a personalului. Considerand ca personalul este cea mai importanta resursa a companiei, ORION SECURITY a investit in permanenta in imbunatatirea performantelor angajatilor.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.