Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de munca (joburi) la Orkla Foods Romania

Website: http://www.orklafoods.ro

Website:http://www.orklafoods.ro


Tomi, LaMinut, Bunatati de la Bunica, Ardealul, Linco, Unirea, Hame, Antrefrig, sunt doar o parte din mandria companiei Orkla Foods Romania. Suntem una dintre cele mai importante companii de pe piata locala a bunurilor de larg consum, fiind prezenti in Romania din anul 2002, prin achizitia de-a lungul timpului a mai multor companii locale (Topway, Ardealul, Royal Brinkers).

Noi, Orkla Foods Romania, suntem parte a grupului norvegian Orkla, una dintre cele mai mari firme listate la bursa din Norvegia.

Portofoliul grupului este rezultatul a cinci divizii de business. La nivel international, in industria produselor alimentare si a ingrijirii personale, grupul activeaza prin diviziile: Orkla Foods (Nordics si Baltics), Orkla Foods International (Orkla Foods Central Europe si India), Orkla Confectionery si Snacks, Orkla Care si Orkla Food Ingredients.

Orkla Brands opereaza pe bazele unui model de business multi-local, unde responsabilitatea crearii valorii in activitatile de baza apartine, local, fiecarei companii in parte. Astfel, Orkla Foods Romania activeaza sub umbrela Orkla Food Ingredients, dar este un business local care beneficiaza de intregul know-how si de expertiza grupului in domeniu.

Modelul multi-local de business permite crearea de sinergii intre companiile grupului, obtinute prin impartasirea celor mai bune practici si a celor mai eficiente si rentabile functii suport.

Totodata, pe segmentul B2B, in categoria ingredientelor de panificatie si cofetarie, comercializam produse industriale sub cele patru branduri - Selecta, Paticrem, Accento si Credin - iar pana in prezent am lansat pe piata peste 100 de produse specifice acestui segment.

Produsele noastre sunt locale, dezvoltarea lor pornind de la preferintele si nevoile consumatorilor romani, fiind insa realizate la standarde internationale in fabricile din Bucuresti, Covasna si Iasi. In acest moment avem peste 500 de angajati si suntem unul dintre principalii angajatori din Covasna.

Website http://www.orklafoods.ro Industry Food Production Company size 501-1,000 employees Headquarters Bucharest, Romania Type Public Company Founded 2002 Specialties Food Production, FMCG, and research&development Locations: str. Copilului 14-18, sector 1, Bucharest, Romania 012177 , RO

Tax Consultant

Tax Consultant


ORKLA FOODS ROMANIA

Accounts Payable Accountant

Accounts Payable Accountant


ORKLA FOODS ROMANIA

Area Sales Coordinator

Area Sales Coordinator


ORKLA FOODS ROMANIA