Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Partener - 0 posturi vacante

Website: http://www.masif.ro/

Website:http://www.masif.ro/


Logo-ul nostru este ”PARTENER PENTRU PERFORMANȚĂ”. Nu este un logo şi atât, este motivaţia noastră de a reuşi ȋn fiecare zi şi are la bază:
- reputaţia consolidată ȋn timp de a fi cu adevărat un partener de afaceri pentru clienţii noştri;
- performanţa produselor şi serviciilor oferite, asigurată de calitatea, tehnologia şi varietatea care le caracterizează;
- rezultatele obţinute ca urmare a muncii ȋn echipa PARTENER, echipă din care te invităm să faci parte.
Valorile noastre sunt: loialitatea, dinamismul, implicarea, perseverenţa şi spiritul liber, valori ce au contat in reuşita noastră individuală şi de echipă.
Dacă vrei o carieră pe termen lung, vrei să fii apreciat alături de o echipă dinamică, pasionată, dornică să atragă si să lucreze alături de noi colegi si daca toate cele de mai sus te-au convins că suntem echipa ȋmpreună cu care vrei să te dezvolţi, aplică CV-ul tău aici sau trimite-l pe adresa de mail [email protected].

PARTENER vine cu experienţa sa ca furnizor premium de scule şi echipamente pentru industrie si construcţii, cu o prezenţă neîntreruptă de peste două decenii pe piaţa de profil din România, prezenţă asigurată prin reţeaua naţională de magazine proprii şi parteneri distribuitori iar pe tine te asteptam cu entuziasmul unui alt inceput.
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.