Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Păstrăvăriile Ceahlăului

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Piatra Neamt


SERVICIILE COMERCIALE ROMANE SA Piatra Neamţ are ca principal obiect de activitate piscicultura /acvacultura in ape dulci. In prezent exista 2 ferme piscicole, respectiv:
1 Ferma salmonicola pentru creşterea păstrăvului pe Lacul Izvorul Muntelui Bicaz, cu o capacitate de producţie de pana la 1000 tone păstrăv/an.
2 Ferma salmonicola pentru cresterea puietului de pastrav situata in localitatea Plopis, Jud. Cluj.
SERVICIILE COMERCIALE ROMANE SA Piatra Neamţ are in vedere extinderea activitatii, prin infiintarea unei fabrici deprocesare peste in Dodeni-Bicaz si deschiderea unui restaurant cu specific pescaresc in zona Bicaz, Cabara Baraj.
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Manager Fabrica Procesare Peste

Manager Fabrica Procesare Peste


PĂSTRĂVĂRIILE CEAHLĂULUI
Candidatul ideal Studii superioare de specialitate; Specialist in calitatea produselor de procesare peste; Cunostinte despre sistemele HACCP si IFS/expertiza pe sistemele HACCP si IFS; Experienta minim 3 ani in domeniu; Bun organizator si coordonator, responsabil, muncitor, serios, ambiţios, motivat de dorinţa de a-si face treaba bine si de a obţinere rezultate foarte bune; Dispus la relocare in zona Bicaz (daca e cazul, impreuna cu familia). Descrierea jobului Sarcini si responsabilitati: Coordoneaza si organizeaza procesul de productie in vederea realizarii planului de prod
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.