Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Pehart Tec Grup

Website: https://peharttecgrup.ro/
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Dej, Sebes

Website:https://peharttecgrup.ro/


Pehart Grup este liderul productiei de hartie tip tissue (materie primia si produse finite) in Romania.

Compania are doua site-uri de productie, in Petresti ,langa Sebes, judetul Alba si la Dej, judetul Cluj. Ambele puncte de productie sunt echipate cu tehnologii avansate pentru productia si transformarea hartiei tissue.

Fabrica de hartie din Petresti are o istorie de peste 180 de ani in productia si comercializarea hartiei pe piata din Romania. In perioada 2007-2009 fabrica a fost complet renovata si modernizata pentru deschiderea unor noi linii de productie a hartiei igienice si a prosoapelor de bucatarie pentru a indeplini cele mai inalte standarde din Europa.

In perioada 2012-2014, a fost construita fabrica de la Dej, avand utilaje de productie moderne pentru jumbo role (material brut pentru prelucrarea produselor din hartie) si pentru producerea hartiei igienice si a prosoapelor de hartie. In 2016 au fost inaugurate la Dej doua linii noi de productie a servetelelor si batistelor de hartie.

Misiunea noastra:

Să oferim produse inovative și de înaltă calitate la un preț competitiv. Să oferim angajaților un mediu de lucru sigur și plăcut, care să încurajeze responsabilitatea și dezvoltarea personală.

Să obținem cele mai bune rezultate de calitate în timp ce respectăm cele mai înalte standarde etice și de protecție a mediului prin reducerea deșeurilor și o bună gestionare a materiilor prime.

Să contribuim la dezvoltarea economică și socială a comunităților noastre.

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Junior Brand Manager/​ Grafician

Junior Brand Manager/​ Grafician


PEHART TEC GRUP
Candidatul ideal Cerinte Cunostinte Adobe Ilustrator si sau Corel Draw; Experienta in grafica de ambalaj minim 2 ani; Portofoliu disponibil; Descrierea jobului Responsabilitati Creaza si dezvolta grafica pentru noi ambalaje ale produselor Pehart, etichete, dezvolta grafica pentru campanii de comunicare on si off line sub indrumarea Brand Managerului; Pregateste materialele creative (ambalaje, materiale de comunicare) pentru productie/tipar; Colaboreaza cu departamentele productie, R&D, logistica si coordoneaza procesul de lansare a unui nou produs sau modificari (cerute de mar
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.