Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Pestcontrol Expert

Website: https://www.pce.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti

Website:https://www.pce.ro


Botanistii a fost infiintat in 2013, avand ca obiect principal distribuia de pesticide si consultanta agricola/horticola, fiind brandul sustinut prin compania Pestcontrol Expert S.R.L.
Principala misiune a Botanistii: Oferirea asistentei si produselor de calitate fermierilor amatori si profesionisti, asigurand astfel o relatie profesionista de lunga durata.
Suntem o echipa tanara, plina de energie si bunavointa, cu abilitati tehnice dobandite de-a lungul anilor si profesionalism. Consultanta oferita este gratuita, avand scopul de a ajuta fermierii sa isi ingrijeasca corect culturile, apoi sa le valorifice.
Venim in sprijinul clientilor si cititorilor cu toate noutatile tehnice din acest domeniu. Vom prezenta produse noi si moduri de aplicare prin intermediul site-urilor noastre, a forumului, a blogului, a canalului de Facebook, Instagram sau Youtube dar si prin intermediul conferintelor pe care le organizam.
Ne dorim o colaborare indelungata si placuta si ne asteptam sa dai dovada de profesionalism. Cautam un coleg / o colega care sa ne ajute sa ne atingem obiectivele. Te invitam sa candidezi pentru pozitia de Vanzari - Asistent clienti sediu, specializare Protectia Plantelor. Locatia unde iti vei desfasura activitatea este punctul nostru de lucru din Bucuresti, sector 1.
Departament:
Industrie:
Tip job:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Inginer Agronom - Fitofarmacie - Consultanta Horticultura

Inginer Agronom - Fitofarmacie - Consultanta Horticultura


PESTCONTROL EXPERT
Candidatul ideal Absolvent/a de facultate cu profil agricol; Pasionat/a de cresterea si ingrijirea plantelor; Stapaneste cel putin o limba straina la nivel mediu - intelegere, scris si vorbit; PC-ul nu are secrete: invarte pe degete programele Microsoft Office - Word, Excel, PowerPoint si are inclinatii catre utilizarea aplicatiilor si site-urilor; Atent/a la detalii; Doreste sa-si imbogateasca bagajul de cunostinte; Apreciaza munca in echipa si crede ca doar impreuna cu colegii va face performante; Persoana cu spirit dinamic si intreprinzator; Invata repede si se adapteaza
Departament:
Industrie:
Tip job:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.