Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de munca (joburi) la Pet Product

Website: Lipsă informații


PET PRODUCT SRL (ANIMAX) este o companie localizata in Bucuresti si este una dintre cele mai mari companii importatoare si distribuitoare de produse destinate animalelor de companie: hrana si accesorii pentru animalele de companie.
Firma noastra are puncte de lucru in marile orase ale tarii si un personal de peste 500 angajati. Structura companiei, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.
Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei PET PRODUCT SRL desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.
Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.
Atuurile noastre sunt: gama diverisifcata de produse, preturi atractive, produse calitative, profesionalism si solicitudine in servirea clientilor.

Consilier Vanzari

Consilier Vanzari


Animax

Frizer/​coafor Canin

Frizer/​coafor Canin


PET PRODUCT

Medic Veterinar/​ Tehnician Veterinar

Medic Veterinar/​ Tehnician Veterinar


PET PRODUCT

Asistent Category Manager

Asistent Category Manager


PET PRODUCT